Dementheek

Voor mensen met dementie is het van belang om zolang mogelijk zelf de regie te houden. Zij hebben daarbij behoefte aan de juiste ondersteuning. Er komen gelukkig steeds meer producten op de markt die het leven met dementiële problemen makkelijker maken

Apparaten uitproberen via de Dementheek

De Dementheek is een uitleenservice van technische ondersteuningsproducten en biedt u de mogelijkheid om deze apparaten te lenen, zodat u ze thuis kunt proberen.

Waar kan thuistechnologie bij helpen?

In de Dementheek geven we u informatie en laten we verschillende producten zien. Samen met een professional kijkt u welk product past bij uw wensen, waarna u het thuis uitprobeert voor een bepaalde periode. Indien nodig kunt u hulp krijgen bij de instructie en installatie thuis. Bevalt het product goed, dan kan u het zelf aanschaffen. Zo niet, dan probeert u gewoon een ander product tot u tevreden bent.

Er zijn technologische producten of apparaten op de markt die helpen in het dagelijkse leven, bijvoorbeeld speciale telefoons, GPS-systemen, een dagritmeklok, tablets, tinybot robot, maar ook een eenvoudige radio of afstandsbediening.

Bezoek de Dementheek

Kom langs om kennis te maken met producten die het leven met dementie makkelijker maken. De uitleen van de producten uit de Dementheek is gratis!

Thuistechnologie dementheek - Dementie Amstelland

Dementheek Aalsmeer

Gebouw Irene, Kanaalstraat 12 in Aalsmeer

06 – 22468574, tvdjagt@zg-aelsmeer.nl

www.zg-aelsmeer.nl/dagbesteding/dementie-aalsmeer

Dementheek Amstelveen

Bourgondischelaan 43 in Amstelveen
(in Odensehuis Amstelveen)

020-4412402, odensehuis@participe.nu

U bent welkom van maandag t/m vrijdag van 9:30-15:30 uur. Een afspraak maken is niet nodig.

www.participe-amstelland.nu/dementheek

Dementheek Amstelbeen