Alzheimer Café’s: informatiebijeenkomsten

Alzheimer Nederland, afdeling Amstelland en Meerlanden organiseert verschillende activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten en wijst de weg naar hulp in uw omgeving.

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Café bij u in de buurt.

Voor het actuele aanbod van de Alzheimercafe’s en andere activiteiten van in de regio klikt u op één van de onderstaande knoppen.

Dementiemonitor

Alzheimer Nederland wil graag weten hoe het met u gaat. Daarom voeren we iedere twee jaar de Dementiemonitor uit. Dit doen we samen met het Nivel, het Nederlands Instituut voor Onderzoek van de Gezondheidszorg. De uitkomsten bespreken we met de landelijke politiek, gemeenten en zorgverzekeraars. Zo zorgen we ervoor dat de dementiezorg en -ondersteuning verbetert.

Helpt u mee? Vul dan de vragenlijst in. U helpt niet alleen ons, maar ook al die andere mensen die dementie van dichtbij meemaken. Doet u mee? Ga naar www.dementiemonitor.nl.

Alzheimer Cafe Dementie Amstelland